lauantai 1. kesäkuuta 2013

Onnittelut ammattiin valmistuville, koulunsa päättäville ja ylioppilaille



Onnea kaikille tänään opiskelutyötään juhliville! Olette juhlanne ansainneet! Tiedän itse monien tutkintojen suorittajana, että opiskelu on ajoittain melkoisen rankkaa työtä. Silti, kaikesta huolimatta haluaisin opiskella vaikka koko ikäni. Maailma on täynnä mielenkintoisia asioita ja opittavaa. Omien aivojen haastaminen on mahtavaa ajanvietettä!



Koulunsa päättäneille askartelin kortteja aikakausilehdistä ja design-tuote-esitteistä. Yksinkertasta ja vähäeleisen tyylikästä. Kortin väliin on helppo sujauttaa rahaa, ostakoon lahjan saaja itse sitten mieluista ja tarpeellista oman makunsa mukaan. Käsitöitäkin olisi mukava antaa, mutta jotenkin minusta tuntuu, ettei nuoriso osaa niitä arvostaa eikä makumme välttämättä kohtaa. En halua löytää itse tekemiäni tuotteita eurolla kirpparilta, kuten kerran olen löytänyt : (.

Meidän perheellä alkoi tänään kesäloma. Ihanaa!!!!! Postailen nyt ehkä vähän harvemmin, koska kesällä en malta istua koneella. Muistakaahan osallistua vielä arvontaan, joka päättyy ensi viikon torstaina.

Mukavaa kesää teille kaikille!!!!!

1 kommentti:

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!